OBLIKOVANE ZA UDOBNO SJEDENJE

O nama

Grupacija “Vitorog” predstavlja sinonim za savremeno uređen prostor već više od 30 godina.

Tokom godina posvećenog rada opremili smo mnogo Vaših domova, apartmana, kancelarija, ugostiteljskih objekata i hotela. Bili ste nam pokretačka snaga i stalni podsticaj da budemo bolji sa svakim komadom namještaja koji je stvaran za Vas. U želji da se još više približimo zahtjevima tržišta i pronađemo pravi odnos kvaliteta i cijene, 2015. godine širimo našu porodicu i pokrećemo proizvodnju stolica u Prijedoru.

Mi u “Karpenteriju” vjerujemo da su dom i porodica smisao postojanja svakog ljudskog bića i to je ono što nudimo i svojim kupcima. Naše stolice izrađene od drveta bukve i hrasta i pažljivo biranih materijala stvorene su da oplemene Vaš dom, unesu dah udobnosti, topline i šarma. Predano stvaramo stolice za svaki Vaš prostor, od kuhinje preko dnevnog boravka do kancelarije, dajemo lični pečat svakom mjestu Vašeg boravka i pretvaramo ga u oazu prijatnosti i elegancije.

Proizvodnja

Od 2015. “Karpenteri-Vitorog”  uspostavlja proizvodni kapacitet  od 85.000 stolica godišnje  i on se vrtoglavo uvećava da bi u 2018. godini bilo zabilježeno širenje kapaciteta na 154.400 stolica. Od tada, naša proizvodnja se konstantno razvija i unapređuje, kako tehnologijom tako i kvalitetom izrade.

Održivost

Uspostavljanjem Sistema upravljanja kvalitetom prema zahtjevima ISO 9001:2015 obavezali smo se na savjesno poslovanje i uspostavljanje ciljeva kvaliteta, upravljanja rizicima i uvođenje mjera za njihovo rješavanje, kontinuiranu obuku kadrova, nadzor nad ključnim karakteristikama svojih proizvoda i procesa i posvećenost njegovom stalnom poboljšavanju.

Svaki komad drveta ugrađen u naše stolice brižlivo je izabran, kontrolisanog porijekla i u skladu sa osnovnim postulatima održivog gazdovanja šumama. Sa najvećim dijelom naših proizvoda koji nose etiketu FCS® (FSC-C132473) garantujemo etičko porijeklo našeg materijala i podršku dobrom i savjesnom upravljanju.

Naš tim dizajnera, inžinjera i majstora nudi ispunjenje svake želje i ideje, od praktičnog uređenja do maštom protkanog, samo Vašeg kutka.